<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Disneyland Parijs | Fabel of Feit

21 juni 2016

Disneyland Parijs | Fabel of Feit

Er gaat tegenwoordig van alles rond op Facebook over geheimen van Disneyland Parijs. Sommige hiervan zijn hartstikke waar maar bij sommige dingen vroeg ik mij écht af hoe mensen hierbij kwamen. Ik vind het verschrikkelijk als mensen zogenaamde feitjes vertellen die helemaal niet waar zijn. Vandaag deel ik daarom een aantal fabels en feitjes met jullie. Ben benieuwd in welke fabels jullie zijn betrapt!

Ondergrondse tunnels.
Fabel. Er bestaan geen ondergrondse tunnels in Disneyland Parijs. In andere parken is dit wel het geval maar helaas hebben wij in Disneyland Parijs geen gave tunnels. Wij hebben een mega backstage waarbij je met de bus of auto naar bepaalde plekken gaat. 

Verborgen Mickey's.
Feit. Mickey kan je overal tegen komen. Niet de échte Mickey natuurlijk maar verspreid over het park kan je de vorm van Mickey's hoofd in details terug vinden. Van de tegels op de grond tot patronen in hekjes, he is everywhere!

Katten.
Fabel. Er ging een tijdje geleden een plaatje rond op Facebook waar op stond dat er elke avond katten werden vrij gelaten in het park om ongedierte te bestrijden. Dit is dus niet waar. Je kan hier en daar een zwerf kat tegen komen maar die hebben wij het park niet binnen gelaten. 

Codes.
Feit. Alle medewerkers van Disneyland Parijs gebruiken codes. Deze codes gebruiken wij zodat wij kort en krachtig dingen kunnen doorgeven via walkietalkies. Ook gebruiken wij codes voor het geval dat er iets ergs aan de hand is zoals een verdachte tas. Hierdoor kunnen wij een code doorgeven zodat niet iedereen om ons heen in paniek raakt. 

Verkleden. 
Fabel en feit. Mag je je verkleden? Ja, zolang je 12 of jonger bent. Als je ouder bent dan 12 mag je je niet al een Disney character verkleden. Waarom? Omdat als je téveel op bijvoorbeeld een Disney prinses lijkt dat kinderen je misschien gaan verwarren met een échte Disney prinses en hoe vertel je aan een kind dat jij niet de echte prinses bent. Natuurlijk ziet iedereen wel dat een meisje van 5 in een Assepoester jurk niet de echte Assepoester is dus daarom mogen kinderen deze jurken wel aan. 

Welke fabels geloofde jullie?

liefs, Brittany

Labels:

8 reacties:

Op 21 juni, 2016 , Blogger Iris Jonet zei...

oh ja! Dat verkleden is wel een ding geweest. Als kinderen verkleedt komen dan vind ik dat wel leuk. Maar als een volwassen man in een kostuum gaat paraderen, dan vind ik dat raar. (En verwarrend voor de kinderen)

 
Op 21 juni, 2016 , Blogger kimmetjekims zei...

Dit vind ik nou echt leuk om te lezen he! Belachelijk dat er soms dingen op Facebook online komen die echt nergens op slaan en gewoon niet waar zijn. Net zoals die katten... Begrijpelijk dat ouder dan 12 niet in een prinsessenjurk mag lopen. Lijkt me nog steeds zo leuk om daar te werken!!

 
Op 21 juni, 2016 , Blogger Alexa zei...

Wat leuk om te lezen en facebook is in dat geval soms kut qua social media omdat mensen tegewnoordig ook alles geloven

 
Op 21 juni, 2016 , Blogger Maaike zei...

Oh wat tof om te lezen! En die regel van als je 12 jaar bent of ouder je je niet mag verkleden, klinkt zo heel logisch :)

 
Op 21 juni, 2016 , Blogger Chloé Van Overmeiren zei...

Zo interessant om te lezen! Dat van dat verkleden wist ik helemaal niet, maar klinkt eigenlijk ook wel logisch nu je het zegt :) Wel jammer, haha.

 
Op 21 juni, 2016 , Anonymous Priscilla zei...

Over dat verkleden heb ik eigenlijk nooit nagedacht, maar daar zit natuurlijk wel wat in! Leuk om te lezen.

 
Op 22 juni, 2016 , Blogger Léonie Anouk zei...

Haha zo onwijs leuk dat je dit deelt! Ik heb namelijk een nieuwe verslaving; op youtube filmpjes kijken over Disney conspiracies. Super leuk om het dan vanuit iemand van Disney te horen hoe het nou echt zit!

 
Op 30 juni, 2016 , Blogger Sarah H zei...

Oh, zo interessant om te lezen. Ik heb dat van die geheime tunnels en katten namelijk altijd geloofd. Haha. Blijkt dat helemaal niet waar te zijn hier :p Leuk artikel!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage