<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Hoe overleef je een vakantie met vriendinnen?

5 mei 2015

Hoe overleef je een vakantie met vriendinnen?

Op vakantie gaan met vriendinnen klinkt echt heel gezellig, toch? Dat is het meestal ook. Zelf ben ik al twee keer op vakantie geweest met alleen maar vriendinnen. Zonder ouders dus. Het ging over het algemeen bij ons erg goed maar ook wij hebben onze issues gehad. Vandaag wil ik een aantal tips met jullie delen zodat jullie vriendinnenvakantie een succes word. Lezen jullie mee?

Mini vakantie
Weet jij niet helemaal zeker of het tijdens de vakantie wel gaat werken tussen jou en je vriendinnen? Ga dan eerst een aantal nachtjes weg. Gaat dat helemaal prima samen? Dan kan je je vakantie gaan boeken! Loopt het niet goed af? Dan weten jullie allebei genoeg.

Buddy's
Als je met z'n vieren of meer samen op vakantie gaat, maak buddy's. Wil jouw buddy bijvoorbeeld terug naar het hotel? Dan ga jij mee. Maak ook afspraken met je buddy. Zo zijn er nooit mensen alleen of valt er niemand buiten de boot.

Meerdere kamers
Ga niet met z'n alle op één kamer slapen. Wat nou als er ruzie ontstaat tussen twee meiden? Dan kunnen zij beter even apart blijven. Hierdoor kunnen zij allebei even afkoelen en desnoods hoeven zij elkaar de rest van de vakantie amper te zien.

Maak afspraken
Maak in het algemeen met z'n alle afspraken. Gaan jullie elke avond uiteten? Hoeveel geld kan iedereen uitgeven? Hoe vaak willen jullie gaan stappen? Wie slapen er bij elkaar op de kamer? Zo kan ik nog wel even doorgaan maar maak duidelijke afspraken met elkaar zodat er geen onduidelijkheden of irritaties onstaan.

Morning talks
Ga elke ochtend met elkaar gezellig ontbijten en praat dan met elkaar als er toch nog onduidelijkheden of irritaties waren. Vertel je irritaties gelijk. Anders blijf je ermee zitten, blijft het je alleen maar irriteren en zal er waarschijnlijk een grote ruzie onstaan. 

Samen maar apart
Omdat jullie samen op vakantie zijn betekent het niet dat jullie gelijk elke dag alles met elkaar moeten doen. Willen er een aantal naar het strand en een aantal naar het zwembad? Dan splitsen jullie toch? Spreek wel even een plek en tijdstip af om elkaar weer ergens te meeten. Werkt prima!

Gelijk
Niemand is de baas en iedereen is gelijk. Niks is vervelender dan één iemand die altijd haar zin zal en moet hebben. Wees dus flexibel. De ene keer gaan jullie naar het zwembad omdat iemand dat graag wilde en de andere keer naar het strand omdat iemand anders dat wilde.  

Plezier
Je bent op vakantie omdat je plezier wilt hebben toch? Doe dat dan ook! Ga niet de hele tijd zitten mopperen en doen, schiet je helemaal nergens mee op. Je bent op vakantie, genier er dan ook volop van!  

 Ben jij ooit op vakantie geweest met vriendinnen?

Liefs, Brittany

Labels:

2 reacties:

Op 05 mei, 2015 , Anonymous Michaela zei...

Ik ben vaker op vakantie geweest met vriendinnen, maar dan met 1 en niet een hele groep. Heeft tot nu toe ook prima gewerkt :)

 
Op 06 mei, 2015 , Blogger Aimée Prins zei...

Mooie gezegd en zeker waar! Zo zijn wij onze vakanties top doorgekomen!!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage