<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: I Wish Tag - Teleporteren, droombaan & superpowers

21 april 2015

I Wish Tag - Teleporteren, droombaan & superpowers

Toen ik een tijdje geleden deze tag (gemaakt door Olga) bij Teske voor bij zag komen moest ik hem gelijk invullen. Ik droom eigenlijk heel vaak over dingen in het leven die ik zou willen doen, hebben of zijn en daarom vond ik dit wel een hele leuke en interessante tag om in te vullen. Voel je vrij om hem zelf ook in tevullen en vergeet dan niet een linkje achter te laten!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Mijn droombaan is eigenlijk iets van een personal stylist. Betaald krijgen om te shoppen? Sign me up! Ik ben (als ik geld heb) een echte shopaholic en daarom zou dit echt dé perfecte baan voor mij zijn. Nu dat ik toch mag kiezen dan wil ik wel een personal stylist zijn voor celebritys. Money in the pocket!

Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Geef mij maar een dream team. Een kapster, visagist en nagelstylist. Zelf ben ik dan al personal stylist dus dat is niet meer nodig haha. Hoe geweldig zou dat zijn? 3 mensen die je elke dag weer helemaal mooi maken. Elke dag nieuwe kapsels, make-up die perfect zit en ook nog is prachtige nagels. I love it.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou het dan zijn?
CHANNING TATUM als Magic Mike! Dat is pas echt een dream come true. Ik heb een nogal grote celebrity crush op Channing Tatum. Zelfs mijn vriend weet ervan en ook hij wordt een beetje gestoord van mijn crush. Als ik een dag met Channing Tatum mocht optrekken, wauw..

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Makkelijk, naar mijn familie in Amerika. Dat zou mijn leven veel makkelijker maken en vooral goedkoper! Mag ik dan ook mensen meenemen? Hey, dit is mijn droom dus tuurlijk mag dat! Ik zou dan elk weekend naar Amerika gaan samen met mijn ouders en vriend. Wordt nu wel een beetje verdrietig van het idee dat dit nooit zal gebeuren..

Als je iets zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Sowieso chocola. Gewoon alles wat met chocola te maken heeft. Chocolade repen, chocolade taart, M&M's, chocolade koekjes, Maltesers en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan. Chocola is best wel een grote guilty pleasure van mij en als ik dit zoveel en zovaak mogelijk zou mogen eten, wanneer ik maar wil, zonder aan te komen? Hello chocolate heaven!

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Nog zo een makkelijke vraag. Mijn fobie voor spinnen. Ik heb arachnofobie en zou er graag van af willen. Ik ben echt doodsbang voor spinnen en dit kan soms best vervelend zijn. Vooral rond de lente en zomer, dan lopen er miljoenen spinnen rond en dan word ik helemaal gek. Als ik nooit meer bang zou zijn voor spinnen zou dat geweldig zijn.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Onzichtbaar zijn! Ik zou er waarschijnlijk geen levens mee redden maar ik zou wel stiekem naar mensen hun huis gaan en ze bespioneren, lijkt mij echt geweldig haha. Ik vraag mij soms echt af wat mensen in hun vrije tijd doen, ben ik de enige die hierover nadenkt? Haha.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
NSYNC, kent iemand ze? Het is de band waar Justin Timberlake vroeger in zat. Ik ben drie keer naar hun concert geweest en zeg al jaren dat zij weer bij elkaar moeten komen. Als dit dan op dezelfde dag is dat Channing Tatum bij me is zou dat nog beter zijn want dan zou hij voor mij kunnen dansen. Best day ever!
 
Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen? 
Ik roep al een tijdje dat ik heel graag een miniature teacup pomerenian wil. Dit is echt de schattigste hond ter wereld. Het is gewoon een klein pluis bolletje maar ik ben er verliefd op. Mijn vriend heeft mij beloofd dat als wij later samen wonen dat ik er één mag, woohoo!


 Als je één wens mocht maken, wat zou het zijn? 

Liefs, Brittany

Labels:

1 reacties:

Op 22 april, 2015 , Anonymous Anoniem zei...

Super leuk artikel! En wat een leuke dromen heb je! Lees je blog met veel plezier!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage