<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Too Faced | Chocolate Bon Bons palette

26 februari 2016

Too Faced | Chocolate Bon Bons palette


Voor alle pinkaholic én chocoholics, onder andere mezelf, heb ik dé perfecte item gevonden. Jullie gaan het geweldig vinden, ik weet het zeker. Ik wil jullie wel alvast even waarschuwen! Hou jullie hartjes goed vast en neem even diep adem voordat jullie verder lezen. De volgende afbeeldingen kunnen namelijk nogal fantastisch zijn voor mijn mede pink- en chocoholics en ik wil niet dat jullie van blijdschap flauwvallen of iets dergelijks. 

Ik heb het natuurlijk over de Too Faced Chocolate Bon Bons palette! Deze chocolade reep komt mooi verpakt in een stevig kartonnen doosje en op de achterkant vind je de kleuren en namen van de oogschaduws die in dit palette voorkomen. Het zijn er wel geteld 16. De namen van de oogschaduws zijn erg leuk bedacht en ik krijg er ook eigenlijk gelijk honger van! Jullie ook? 

Surprise! Net zoals bij een Happy Meal kreeg ik er een speeltje bij. Ik maakte het kartonnen doosje open en er viel toen een klein mini boekje uit. Het is een how to glamour guide boekje. In dit boekje komen er 3 verschillende ooglooks ter inspiratie in voor! Dat heeft Too Faced erg leuk gedaan want nu kan ik met mijn oogschaduws spelen en deze ooglooks proberen na te maken!
Ik haalde mijn palette uit het doosje en hoorde gelijk engeltjes 'hallelujah' zingen. Roze, hartjes én het ruikt ook nog is écht naar chocola!? Yes, I'm in love! Sommige mensen vinden hem kinderachtig omdat het misschien wel een beetje op kinder make-up lijkt maar zelf vind ik hem echt erg leuk bedacht!

Almond Truffle - Satin Sheets - Sprinkles - Molasses Chip - Malted
Cashew Chew - Cotton Candy - Café au Lait - Bordeaux - Mocha - Black Currant 
Dark Truffle - Pecan Praline - Totally Fetch - Earl Grey - Divinty 

Pink Look 
De eerste ooglook die ik heb gemaakt is roze. Sorry, ik kon het gewoon niet laten! Als eerst gebruikte ik Divinty voor mijn wenkbrauwbot. Daarna gebruikte ik Mocha in mijn crease zodat ik alles makkelijker kon blenden. Ik gebruikte Divinty weer voor in mijn binnenste ooghoek. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Cotton Candy en in mijn buitenste ooghoek Totally Fetch. 

Green Look
Ik vind de kleur Earl Grey ook erg gaaf dus die wilde ik ook gebruiken in een look. Ik gebruikte Divinty alweer op mijn wenkbrauw bot. Daarna gebruikte ik Bordeaux in mijn crease als blend kleurtje. Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Molasses Chip en in mijn buitenste ooghoek en archadeboog gebruikte ik Earl Grey. Ja, ik had het inderdaad beter moeten blenden maar daar is het nu een beetje te laat voor haha. 

Nou jullie hebben dus vast wel begrepen dat ik het een verschikkelijke palette vind? VERSCHRIKKELIJK LEUK natuurlijk! Mijn liefde voor roze en chocolade is nu alleen maar groter geworden. Ik heb mijn palette bij de Sephora in Parijs gekocht voor €44,00. Dat is voor sommige mensen wel een hoop geld maar ik had het er zeker voor over. 

Kinderachtig of verschrikkelijk leuk?

liefs, Brittany

Labels:

20 reacties:

Op 26 februari, 2016 , Anonymous Femke | LaFemmeFem.nl zei...

Ik vind de kleuren en pigmentatie in dit palette onwijs mooi. Het palette is heel schattig.

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger kimmetjekims zei...

Ooooh ik vind deze zo schattig! Ik wil hem ook zo graag. Ben best wel een beetje jaloers op je Britt! Mooie looks heb je gemaakt met deze palette.

 
Op 26 februari, 2016 , Anonymous Loes - LoezichNL zei...

Wauw Britt wat een prachtig palette! Mooie looks heb je er mee gemaakt! Zou ook wel een Sephora in de buurt willen hebben haha. <3

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Cherine Gotjé zei...

Dit is zo een mooi pallete! Echt jaloers op je mop.. En dan ook nog is ROZE & CHOCOLADE!? Wuuut, i need this palette.. Hij is serieus verschrikkelijk leuk en he ooglooks zijn trouwens ook eeerrug pretty.

 
Op 26 februari, 2016 , Anonymous Lindsey Beljaars zei...

Ik vind het een prachtig palette! Was er in Londen nog naar op zoek maar toen heb ik hem helaas nergens kunnen vinden. Mooie looks heb je ook gemaakt!

 
Op 26 februari, 2016 , Anonymous Rebecca zei...

Dit pallette he.. Wauw! Ik wil deze zo zo zo graag. Het deed me gelijk denken aan vroeger, echt zo een kindjes palette, maar dan wel even way betere pigmentatie hihi. Wat heb je er ook een mooie look mee gemaakt!

 
Op 26 februari, 2016 , Anonymous Mariska zei...

Wat schattig, die hartjes swatches! Dit is echt een super mooi palette!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Manon Boerakker zei...

Wat een mooie palette is dit. Leuk dat je hartjes swatches hebt gemaakt haha!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Vind ik ook hihi.

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Aw dankjewel lieverd!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Dankjewel. Ja, helaas geen Sephora in Nederland..

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Je mag hem wel een keer gebruiken <3

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Aw super jammer zeg! Dankjewel!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Haha inderdaad! Dankjewel!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Dankjewel!

 
Op 26 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Dankjewel hihi.

 
Op 27 februari, 2016 , Blogger Eilish (artisticstateofmind) zei...

Hij ziet er alleen al zooo leuk uit!

 
Op 28 februari, 2016 , Blogger Romy zei...

Goed dat je me had gewaarschuwd, anders was ik oprecht flauwgevallen. Deze MOET ik hebben! Wat een geweldig pallette Britt! En wat staan de kleurtjes je weer fantastisch!

 
Op 29 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Haha mee eens!

 
Op 29 februari, 2016 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Haha ik ben blij dat je niet flauw bent gevallen! Dankjewel lieve Romy!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage