<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Disney Dinsdag | Mijn ultieme Disney meet & greet tips

10 november 2015

Disney Dinsdag | Mijn ultieme Disney meet & greet tips

Omdat ik al een tijdje in Disney werk weet ik hoe meet & greets eruit horen te zien. Meet & greets met characters vind je overal in het park en kinderen, nou ja de meeste, vinden het echt fantastisch om een character te ontmoeten maar hoe zorg je ervoor dat alles soepel loopt en dat jij en de character allebei een prettige ervaring hebben? Ik deel in het Disney dinsdag artikel van vandaag 11 tips voor een perfecte meet & greet!


1. Als je een handtekening wilt van een character zeg dan bijvoorbeeld Bonjour of Hello. Hierdoor weet de character dat je een Franse of Engelse handtekening wilt. Als je niks zegt is het echt even een stress momentje voor de character en kan je dus een handtekening krijgen in de taal die jij niet wilt. Door te laten horen welke taal je spreekt weet de character welke taal ze hun handtekening moeten doen.

2. Stel je ziet een character met een groep mensen om zich heen. Sluit gewoon aan en wacht op je buurt. Het is namelijk de bedoeling dat de character de persoon uitkiest. Hierdoor voorkom je problemen met mensen die voordringen. Sommige mensen dringen alsnog voor. Soms probeert de character uit te leggen dat ze moeten wachten maar als ze tóch nog met ze op de foto gaan dan moet je niet boos worden. Je komt echt wel aan de buurt.

3. Het kan ook zo zijn dat je character opeens weg gaat. Word dan niet boos op de character. De character doet ook alleen wat hem/haar wordt verteld. Loop dan even naar een Disney medewerker toe die op dat moment bij de character is en vraag even wanneer hij/zij terug komt. Het kan ook zo zijn dat hij/zij niet meer terug komt. Dat is jammer maar sorry ze gaan niet speciaal voor jou wachten. Het klinkt gemeen maar zij doen gewoon wat er van hun verwacht wordt.

4. Als je in een restaurant eet waar er characters langs de tafels komen blijf dan alsjeblieft op je plek zitten. Ze zien je echt wel zitten en slaan je echt niet over. Van je plek af komen en op hun afstormen is nou niet echt bepaald prettig voor ze. Hou het gezellig en blijf gewoon rustig op je buurt wachten. Soms gaan de characters even weg maar wees niet bang ze komen altijd na een paar minuten terug!

5. Help ze met hun handtekeningen. Zorg ervoor dat je pen het doet en dat je handtekeningboekje open is. Soms is het lastig voor ze om een boekje open te krijgen en hebben ze dus jou hulp nodig. Hou het boekje eventueel vast voor ze. Dat maakt het soms ook makkelijker voor ze.

6. Over handtekeningen gesproken, characters mogen nou eenmaal op bepaalde dingen geen handtekening zetten of sommige objecten zijn heel moeilijk om op te schrijven. Het liefst schrijven ze gewoon in een handtekening boekje die je in haast alle Disney winkels kunt kopen. Geef ze alsjeblieft niet gewoon een blaadje uit een boekje, dat is namelijk nogal lastig schrijven als je geen tafel hebt!

7. Als je met een gigantsiche groep bent ga dan alsjeblieft niet allemaal één voor één met een character op de foto. Er staan achter je nog onwijs veel mensen te wachten en misschien krijgen zij door jullie geen kans om de character te zien en dat is natuurlijk harstikke zonde. Neem gewoon gezellig een aantal groepfoto's. Dat is net zo leuk!

8. Characters hebben ook gevoelens. Sla de characters dus niet heel hard bijvoorbeeld op hun hoofd of til ze niet onverwachts op. Dat is niet leuk en natuurlijk niet echt bepaald veilig. Behandel ze gewoon zoals mensen. Ga ze niet opeens op rare plekken aanraken zoals hun ogen. Dat doe je toch ook niet bij mensen?

9. Ben jij ergens waar er twee characters rondlopen maar niet samen zijn? Dan is dat ook de bedoeling. Ga dan niet vragen of je met ze alle twee tegelijk op de foto mag want als jij dat wil dan wil de rest dat ook. Staan er twee characters samen op één locatie? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat je met alle twee op de foto gaat!

10. Hoe schattig charachters baby's ook vinden zullen zij nooit jullie kind vast houden. Characters kunnen net zoals mensen nogal klunzig zijn en ze willen natuurlijk dat jullie kind heel blijft. Wil jij dat je kind op de foto gaat met een character dan zul je hem/haar toch zelf moeten vast houden. Sorry! We bedoelen het niet gemeen maar voor iedereens eigen bestwil!

11. Over kinderen gesproken. Als je kind bang is voor een character, forceer hem/haar niet om met de character op de foto gaan. Je wilt toch geen foto waarbij je kind hysterisch aan het huilen is? Dat is geen vrolijke herennering! Is je kind een beetje bang? Hou je kind dan vast maar hou hem/haar niet vast aan de kant waar de character staat. Hou hem aan de andere kant van je lichaam vast zodat je kind niet bij de character in de buurt is.

Wat vinden jullie van meet & greets met Disney characters?
 
liefs, Brittany

Labels:

7 reacties:

Op 10 november, 2015 , Blogger Simone -lifeofsimone- zei...

Ik weet nog dat ik het geweldig vond om met Micky op de foto te gaan toen ik kleiner was. Vorig jaar wilde ik ook heel graag op de foto met één van de characters maar toen ben ik er geen één tegen gekomen. Leuk geschreven! Stiekem vraag ik me nu af of jij ook een character bent, maar dat mag je vast niet zeggen haha!

 
Op 10 november, 2015 , Blogger Mandy Doornenbal zei...

Wat een super leuke blog! Het blijft leuk om met ze op de foto te gaan.

 
Op 10 november, 2015 , Blogger Manon Boerakker zei...

Ohhhh ik heb dat handtekeningen boekje nog ging het er pas nog bijpakken zo leuk

 
Op 10 november, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Aw wat jammer dat je er geen één tegen bent gekomen! Als je in het voorjaar komt zorg ik ervoor dat dat gaat lukken.

 
Op 10 november, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Dankjewel!

 
Op 10 november, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Ah super leuk!

 
Op 31 december, 2015 , Anonymous Floriane zei...

Superhandige tips voor meet & greets!
Volgende maand ben ik ook weer 3 dagen in Disneyland Parijs! Hopelijk kan ik dit maal met een aantal characters op de foto, want de vorige keer was het helaas geen succes :-(

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage