<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Voordat je met een danseres gaat daten

9 juni 2015

Voordat je met een danseres gaat daten

Wij danseressen kunnen soms een beetje gek zijn. Ik geef het gewoon eerlijk toe. Maar zo heeft natuurlijk elke beroep iets origineels, toch? Vandaag wil ik een aantal leuke tips met jullie delen voor het geval dat je ooit op een date gaat met iemand die danst. Moet je goed kunnen dansen? Hoeveel energie hebben wij en wat mag je absoluut niet tegen ons zeggen? Lees verder om daar achter te komen.


Wij dansen overal.
Dansen is onze passie en doen het dus graag. Horen wij een leuk liedje? Dan beginnen wij automatisch te dansen. Of dit nou in de supermarkt of kleding winkel is maakt ons eigenlijk helemaal niks uit. Wij zijn wel altijd in voor een leuke flashmob! Doen jullie mee?

Wij stretchen op de raarste plekken.
Wij streven er altijd naar om leniger te worden. Zien wij gewoon een ultieme stretch plek midden op straat? Dat vinden wij echt geweldig. Dat mensen naar ons staren? Vinden wij helemaal niet erg. Wij stretchen ook als wij heel erg spierpijn hebben gevolgd door rare oer kreten. 

Massage is niet altijd sexy bedoeld.
Als wij om een massage vragen denken jongens gelijk bingo! Nou nee, niet altijd. Soms hebben wij gewoon echt een full body massage nodig omdat wij gewoon zoveel pijn hebben. Dan mag je ook best heel hard drukken. Eigenlijk gewoon een sport massage en geen sexy massage.

Je hoeft niet per se goed te kunnen dansen.
Ben jij bang dat wij je niet leuk zullen vinden omdat jij niet kan dansen? Durf jij hierdoor niet met ons op een date of met ons in de club te dansen? Maak je alsjeblieft geen zorgen! Wij vinden het alleen maar leuk en schattig als je het probeert. Dat laat zien dat je echt moeite voor ons doet!

Wij eten graag en veel.
Aangezien wij veel dansen zijn wij erg actief. Hierdoor krijgen wij soms echt enorme trek. Sorry alvast als wij je fruitsalade op eten of net dat laatste stukje taart die jij graag wilde. Oeps. Zorg er gewoon altijd voor dat er genoeg te eten is. Het liefst wel gezond eten trouwens!

Wij kijken in elke spiegel die wij tegen komen.
Aangezien wij gewend zijn om elke dag in de spiegel te kijken tijdens het dansen doen wij het automatisch bij elke spiegel die wij tegen komen. Wij gebruiken ook alles als spiegel. Overal waar wij een weerspiegeling van onszelf in zien kijken wij. 

Wij tellen maar tot 8.
Doe geen moeite bij ons om het over rekenen of wiskunde te hebben want wij tellen maar tot 8. Waar de meeste mensen ook aftellen van 3,2,1,0 doen wij 5,6,7,8. Het zit er gewoon in bij ons en gaat er ook niet meer uit. Dat vinden wij niet erg maar daar moet jij misschien aan wennen.

Wij hebben veel energie.
Je zou denken dat wij na al dat dansen niet veel energie overhouden. Soms is dat ook zo maar soms barsten wij los van de energie. Het kan ook op de gekste momenten voorkomen. Net wanneer jij wilt slapen willen wij opeens rondjes rennen om het huis. Beetje gek, we know.

Zeg niet dat dansen geen sport is.
Dit is de aller belangrijkste tip die ik mee geef aan jullie. Zeg nooit maar dan ook echt nooit tegen ons dat dansen geen sport is. Dan zeggen wij meteen doei en tot nooit meer ziens. Dansen is zeker wel een sport en als jij dat niet vind dan willen wij absoluut niet met jou daten. Dat je het even weet.

Wat was jouw slechtste date ooit?

Liefs, Brittany

Labels:

5 reacties:

Op 09 juni, 2015 , Anonymous Denise zei...

eeeeen 5,6,7,8 hahah zo herkenbaar! Leuk lijstje!

 
Op 09 juni, 2015 , Anonymous Anoniem zei...

hahaha leuk geschreven! Wij tellen maar tot 8 vond ik een leuke!

 
Op 09 juni, 2015 , Blogger Manon Boerakker zei...

Leuk om te lezen!

 
Op 09 juni, 2015 , Anonymous Kim zei...

Oh dat laatste heeft mijn vriend ooit bij mij gedaan. Ondertussen heeft hij zijn woorden al terug moeten inslikken, na het zien van een paar dansprogramma's. Maar zo af en toe gooi ik hem die uitspraak nog wel eens op zijn bord.

 
Op 09 juni, 2015 , Blogger Mandy Doornenbal zei...

Haha leuk geschreven en dat tot 8 is zo waar!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage