<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: Mannen, jullie zijn irritant!

16 juni 2015

Mannen, jullie zijn irritant!

Ik ben gek op mijn mannen. Vooral mijn eigen mannen. Mijn vader en mijn vriend bedoel ik dan natuurlijk, oké en natuurlijk ook Channing Tatum. Er zijn gewoon een aantal dingen die ik niet begrijp over mannen en ik ben vast niet de enige. Ik heb een interessante lijst samengesteld voor jullie en ik ben benieuwd of jullie mannen net zo irritant vinden als mij. Kijken jullie mee?

De wc bril. 
Niks is irritanter dan 's ochtends nog half in slaap naar de wc lopen om te plassen en vervolgens zowat in de wc vallen omdat de man in huis de wc bril omhoog laat. Je hebt hem zelf omhoog gedaan dus je weet precies hoe die ook weer naar beneden kan, doe het dan ook! Ik kan er zo boos om worden!

Altijd alles zelf doen. 
Mannen willen altijd alles zelf doen. Of het nou gaat om een simpel kastje in elkaar zetten, de elektriciteit aansluiten of de koelkast repareren. Ze moeten en zullen het helemaal zelf doen. Een specialist die het veel beter zou kunnen doen bellen? Nee hoor, mannen vinden dit niet nodig. Zij kunnen namelijk alles zelf en meestal ook zonder gebruiksaanwijzing! Niet dus..

Gamen. 
Ik snap echt niet waarom zij zó ontzettend verslaafd zijn aan spelletjes. Ze moeten altijd de nieuwste xbox, playstion of controller hebben. Oh en ze worden ook nog is ontzettend boos op je als je een xbox een playstation noemt. Sorry dat wij vrouwen daar de verschil niet van weten!

Puur natuur. 
Alle mannen zeggen tegen hun vriendin of vrouw dat zij er veel mooier uit zien zonder make-up. Bedankt voor de compliment maar wij vrouwen weten allemaal dat dit niet waar is. Met make-up kan je je oneffenheden weg werken. Soms hebben wij vrouwen een no make-up look, in andere woorden, wij hebben make-up op maar dat lijkt niet zo.

Emoties. 
Waarom praten mannen niet over hun emoties? Ik vind dit zo verschrikkelijk. Als je ergens mee zit, vertel het me. Als je moet huilen, huil dan ook gewoon. Jullie mannen moeten altijd 'stoer' zijn nou ik heb liever dat je huilt en laat zien dat je van mij houdt dan dat je een beetje stom naar mij zit te staren als ik boos op je ben.

Voetbal. 
Jullie mannen moeten altijd voetbal kijken, waarom? Je komt er van zelf wel achter of jou team gewonnen heeft of niet. Je kijkt één keer op de twitter van een man en je hebt een hele samenvatting van de wedstrijd. Jullie mannen mogen best wel een keer een wedstrijd missen hoor, het is niet het einde van de wereld.

Geen sloerie. 
Dit is iets wat ik gewoon echt niet begrijp. Als een meisje met meerdere mannen naar bed is geweest is ze een sloerie. Is een man met meerdere vrouwen naar bed geweest dan is hij een held. Waarom? Ik snap niet waarom bij mannen het echt stoer is en dat vrouwen zich ervoor moeten schamen. 

Kruis grijpen. 
Ik vind het zo onsmakelijk en awkward als een man even zijn zaakje goed probeert te leggen. Als jullie het heel subtiel doen zodat niemand het ziet mag je het best doen van mij hoor maar jullie mannen doen het altijd zó overdreven dat wij wel gewoon moeten kijken terwijl wij dit helemaal niet willen. Doe dit alsjeblieft gewoon niet!

Dus mijn vraag, snappen jullie mannen?

Liefs, Brittany 


Labels:

5 reacties:

Op 16 juni, 2015 , Anonymous Anoniem zei...

Die wc bril is idd erg irritant dat begrijp ik ook niet en ze kunnen meestal niet over emoties praten of ze doen er heel lang over om bij het juiste punt te komen..

 
Op 16 juni, 2015 , Blogger Manon Boerakker zei...

Hahahaha ik snap je frustratie, mijn ex die deed altijd wel de bril omlaag gelukkig

 
Op 16 juni, 2015 , Blogger Kim van Kampen zei...

Ik vind het juist jammer dat er van de buitenwereld verwacht word dat je als vrouw voor je man moet zorgen. Volgensmij kunnen mannen dat heel goed zelf als wij ze een beetje hun gang laten gaan.

Liefs
Kim

 
Op 16 juni, 2015 , Blogger Lisa Walen zei...

Haha, echt ik herken het allemaal! Zo grappig om te lezen dat ik niet de enige ben.

 
Op 16 juni, 2015 , Blogger Cherine Gotjé zei...

Haha leuke post mop! Die WC bril is zoooo herkenbaar!! Maar mijn vader vraagt wel altijd hulp aan mij met dingen maken/repareren/in elkaar zetten! Kusjesss

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage