<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: 5 series die je móet kijken

9 oktober 2015

5 series die je móet kijken

Nu dat ik in Frankrijk woon heb ik geen TV. Gelukkig heb ik wel een laptop waarbij Netflix haast elke dag openstaat. Ik ben gek op het kijken van films maar ik kijk ook graag series. Ik heb al heel wat series gevolgd en deel daarom vandaag 5 series met jullie die jullie écht moeten kijken. Van spannende series tot hilarische series, er zit voor iedereen wel wat tussen. Lees snel verder om erachter te komen welke series ik aanraad.


Pretty Little Liars.
Pretty Little Liars is een Amerikaanse teen drama, mysterie en thriller serie gebaseerd op de boeken van Pretty Little Liars. De serie gaat over 4 meiden die eerst bevriend waren voor de onverwachtse en plostelinge moord van hun 5e vriendin Alison. Een jaar later worden de 4 meiden herenigd na het ontvangen van mysterieuze en dreigende smsjes van 'A'. Alison was erg populair maar eigenlijk totaal niet aardig en droeg heel veel geheimen met zich mee. De mysterieuze 'A' weet alles over de 4 vriendinnen Hanna, Emily, Aria en Spencer en A is altijd een stap verder. De meiden doen er alles aan om A te ontmaskeren maar dat is moeilijker dan zij denken. Wel komen zij steeds meer te weten over de moord en verdwijning van Alison.

Gossip Girl.
Deze Amerikaanse dramaserie gaat over een aantal rijke tieners die in Upper Ease Side van New York wonen. Nadat Serena van der Woodsen terug komt naar New York nadat ze uit het niets verdween ontstaat er opeens een site die Gossip Girl heet. Gossip Girl weet altijd de nieuwste schandalen en roddels over deze tieners en uiteindelijk over iedereen daar omheen maar niemand weet wie Gossip Girl is.

The Vampire Diaries.
Een Amerikaanse drama/fantasie serie? Ja, dat is The Vampire Diaries. The Vampire Diaries is gebaseerd op een gelijknamige boekenreeks. In deze serie volgen wij het leven van Elena Gilbert die haar ouders is verloren in een ongeluk waarbij zij nu met haar broertje en tante woont in Mystic Falls. De Salvatore broers zijn nieuw in Mystic Falls en je kan meteen al zien dat er iets niet klopt aan die twee. Het zijn namelijk vampiers! Elena word verliefd op één van de broers maar vind de andere broer ook wel wat hebben. Wie kiest ze en hoe loopt het uiteindelijk allemaal af zodra er nog meer vampiers, weerwolven en orginals in het spel komen.

Orange is the new black.
In de Amerikaanse televisieserie Orange is the new Black oftewel OITNB gaat het over Piper Chapman die wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis straf voor het transporten van drugsgeld voor haar oude voormalig geliefde Alex Vause die uiteindelijk ook bij haar in de bak terecht komt. Piper was inmiddels al omgetoverd tot een nette huisvrouw en moet nu haar nette kleding inruilen voor een oranje overall en leven in een gevangenis vol vrouwen.

Friends.
De hilarische komedie serie die Friends heet is al jaren oud maar blijft een geweldige serie. Het gaat over 6 vrienden: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler en Ross die wonen en werken in Manhattan, New York. Als het verhaal begint zijn er nog maar 5 vrienden en komt Rachel erbij nadat ze net haar verloofde bij het altaar heeft achtergelaten en besluit in te trekken bij haar beste vriendin van haar kindertijd, Monica. Het verhaal speelt zich af in verschillende appartementen van deze 6 vrienden waarbij er altijd wel iets te lachen valt.

Wat is jouw favoriete serie?
liefs, Brittany

Labels:

9 reacties:

Op 09 oktober, 2015 , Blogger Daphne G zei...

Jaaa Orange Is The New Black <3

 
Op 09 oktober, 2015 , Blogger Eilish (artisticstateofmind) zei...

Allemaal geweldige series. I love Friends! K vind echt teveel series leuk! Chicago fire en chicago pd vind ik ook tof!

 
Op 09 oktober, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Woohoo! <3

 
Op 09 oktober, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Die ken ik nog niet!

 
Op 09 oktober, 2015 , Anonymous Chris verhoeven zei...

Als je van goede actie/misdaad. Series houd, heb ik er ook een paar hele goede. Voor je:

- the blacklist
- banshee
- person of interest
- the bridge

Groetjes chris

 
Op 09 oktober, 2015 , Blogger Manon Boerakker zei...

Ja, wat een leuke series !

 
Op 10 oktober, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Bedankt voor de tips!

 
Op 10 oktober, 2015 , Blogger Brittany Elizabeth zei...

Jawel toch hihi!

 
Op 11 oktober, 2015 , Anonymous Tessa zei...

Ah i love PLL en Gossip Girl! Ik ben nu bezig met Orange Is The New Black. TVD heb ik ook gezien, alleen friends mist bij mij nog uit jouw lijstje haha!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage