<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Brittany Elizabeth: MAC lipstick All Fired Up

11 september 2015

MAC lipstick All Fired Up

Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je hoe gek ik ben op MAC lipsticks. Dit is alweer mijn tiende MAC lipstick. Wat gaat dat snel zeg. Het liefst koop ik natuurlijk alle lipsticks van MAC maar van de zomer zocht ik een donker roze lipstick en die heb ik natuurlijk bij MAC gevonden, had ook niet anders gekund met mij, toch? Kijken jullie mee?


Zoals alle MAC lipstick reviews begin ik bij de verpakking. Nee, die is nog steeds niet veranderd haha. De doosjes zijn nog steeds zwarte met witte letters. Op de bovenkant van de verpakking vind je de naam van de lipstick. In dit geval is dat All Fired Up. Nu zou je denken dat dit een vuur rode lipstick zou zijn maar nee dat is het niet!
 
De kleur van deze lipstick oogt misschien rood maar dit is hij net niet. Dit is een zeer donker roze kleur. De meeste mensen omschrijven deze lipstick als een frisse fuchsia matte kleur. Alle Fired Up komt uit de Retro-Matte collectie. De Retro-Matte collectie bestaat uit 8 lipsticks waarvan er 5 permanent in het assortiment zitten, zo ook Ruby Woo.


Hoewel deze lipstick matte is smeert hij alsnog ontzettend fijn uit. Daarom houd ik ook zo van de matte lipsticks van MAC. De pigmentatie is natuurlijk weer geweldig en na één swipe had ik al genoeg lipstick op mijn hand als op mijn lippen. Dit is zeker een prachtige najaars-kleurtje en ik weet ook zeker dat ik hem vaak ga dragen. Ik heb deze lipstick in Amerika gekocht. Daar was hij $16,00 maar in Nederland kan je hem voor €19,50 kopen. 

Wat vinden jullie van de matte lipsticks van MAC?

liefs, Brittany

Labels:

4 reacties:

Op 11 september, 2015 , Blogger Desiree Wanders zei...

Wauwauwwauw! Wat een prachtig fel kleurtje! Staat je mooi!

 
Op 11 september, 2015 , Anonymous Denise zei...

Wat is hij mooi! <33

 
Op 11 september, 2015 , Blogger Manon Boerakker zei...

Wat een mooie kleur

 
Op 11 september, 2015 , Blogger Lotje Janssens zei...

Wat een prachtige kleur! Love it! x

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage